Un taximetrist care a luat pe capotă un cetăţean i-a cerut bani pentru cursa de 10 metri

Un nou scandal în Centrul Vechi, după ce un taximetrist i-a cerut bani unui cetăţean pe care l-a cărat 10 metri pe capotă. Taximetristul spune că e totul în regulă, pentru că a pus ceasul, şi că nu e vina lui că cetăţeanul n-a vrut să urce: “S-a plâns ca o mimoză că de ce fumez în taxi. Eu eram în afara carosabilului, fiind parcat pe treptele Muzeului de Istorie, deci fumam perfect legal”, explică taximetristul.

Iniţial, cetăţeanul a acceptat să plătească cursa, dar aici au început problemele, pentru că a vrut să plătească cu cardul, i s-a spus că nu se poate şi că oricum cursa e 1,7 lei, dar bacşişul e 35 de lei, aşa că să-i dea 50 de lei şi asta e, că rest nu are, pentru că abia a intrat pe tură. În acest moment, cetăţeanul a decis să coboare de pe capotă, dar a avut inteligenţa de a nu sări la bătaie.

În schimb, a decis să evite astfel de probleme şi a instalat pe loc aplicaţia Clever Taxi, care lucrează exclusiv cu taximetrişti autorizaţi şi aceptă şi plata cu cardul. „Cu Clever Taxi nu mai trebuie să discut cu şoferul despre destinaţie, pentru că i-o dau direct din aplicaţia de pe telefon. Aşa, evit şi surprizele de genul şoferilor care spun că se retrag în Titan şi că nu merg în Drumul Taberei, sau pe cei care pretind sume absurde, cum am păţit”, explică cetăţeanul luat pe capotă.

Dacă ți s-a luat de asemenea șoferi, instalează și tu Clever Taxi! Adaugă cardul tău în aplicație, introdu codul de Voucher ”TNR” în secțiunea Metode de plată și ai următoarea cursă gratuită, cu plata în aplicație, în limita a 20lei!

31 ianuarie 2018 11:01
Citește mai mult despre: clever taxi cursa taximetrist

Alte articole

Vezi mai mult