Un taximetrist care n-aude bine a dus un client în Barcelona în loc de Berceni

Încurcătură pentru un taximetrist din București. Acesta a luat un client din centru dar n-a auzit bine comanda și a înțeles Barcelona în loc de Berceni. Clientul ​confirmă că șoferul probabil n-a înțeles bine și că nu era atent pentru că fusese vrăjit de o aplicație din telefon.

”Părea în lumea lui și chiar mi-a zis la un moment dat, după ce am trecut granița, că parchează puțin Bentley-ul să-i verifice presiunea în roți, apoi face un plin și vom porni din nou la drum. Care Bentley, că eram într-un Logan?!”, spune clientul. Acesta susține însă că nu i s-a părut deplasat că trece granița cu taxiul: ”Eu nu sunt din localitate” ar fi declarat omul, care a fost extrem de surprins că în Berceni se vorbește doar spaniolă și că e atât de aproape de Valencia, unde locuiesc niște rude de-ale lui.

Clientul spune că și-a dat seama că e ceva în neregulă și că parcă durează prea mult drumul, dar și-a amintit că a citit undeva că la București e groaznic traficul și poți sta în coloană zile întregi. În plus mai rula și o specială cu rotiri gratis pe NetBet, așa că a dat la păcănele până a făcut bani să plătească drumul. La întoarcere taximetristul a avut iar mare noroc, că i-a zis un client să-l ducă în centru și el l-a dus la Unirii, făcând trei zile pe drum.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

7 decembrie 2021 11:17
Citește mai mult despre: Barcelona berceni NetBet taximetrist

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult