Un taximetrist refuză să ducă gunoiul şi îi spune mereu soţiei că e prea scurtă cursa

Nu se mai înțelege cu el! Este cazul unei doamne din Berceni al cărei soț, taximetrist de meserie, refuză cu obstinație de ani buni să ducă gunoiul. „De când s-a apucat de meseria asta, în urmă cu 15 ani, când a fost dat afară de la IMGB pentru că a furat din uzină, nu a mai dus gunoiul”, se plânge doamna Elena David din București.

Aceasta a povestit că a încercat toate metodele posibile pentru a-și convinge soțul să meargă până în spatele blocului. „Am încercat și să-l ameninț cu poliția, s-a dus, dar a băgat «maimuța» și mi-a luat 80 de lei până la ghenă. Apoi mi-a zis că nu are să dea rest de la 100 de lei că abia a intrat pe traseu și m-a trimis la chioșc și prin vecini să schimb”.

Cu toate acestea taximetristul bucureștean spune că nu este deloc împotriva ideii de a duce gunoiul. Astfel, acesta este oricând dispus să ducă gunoiul direct la groapa Glina, cu condiția să i se plătească dus-întors cursa la „tarif de exterior”, că de-acolo sigur nu mai găsește clienți să se întoarcă acasă.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
16 decembrie 2016 17:12

Alte articole

Vezi mai mult