Un teolog francez pretinde că Adam și Eva erau țigani

Dovezile adunate de teologul francez Frederic Quintescence provin atât din textul biblic cât și din presa vremii. Se pare că Adam, primul om, a fost un țigan ursar care a trăit în estul Africii acum 50.000 de ani. Aceleași surse arată că soția lui, Eva, avea numai 8 ani când a fost creată de Dumnezeu. La scurt timp, ea s-a căsătorit cu Adam în cadrul unei nunți tipic țigănești la care, din păcate, nu a mai participat nimeni, deoarece nu existau oameni pe pământ la acea dată.

“Biblia spune că Adam și Eva au avut atât de mulți copii încât au populat toată suprafața Pământului”, explică teologul francez. “Lucrul acesta nu e însă ieșit din comun. Familiile de țigani aveau foarte mulți copii și pe atunci.”

Frederic Quintescence lămurește, cu teoria lui, și misterul izgonorii din Rai a primilor oameni. Potrivit lui, Adam și Eva au părăsit Grădina Raiului din cauză că au furat. Toate animalele din Rai au fost foarte mâhnite de gestul lor, deoarece ele erau civilizate și nu puneau gheara pe ce nu le aparținea. Din cauza asta, Dumnezeu s-a văzut nevoit să-i expulzeze din Paradis pe Adam și pe Eva, însă nu înainte de a le da câte 300 de euro.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
19 septembrie 2011 20:16

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult