Un terorist ISIS nu poate profita de cele 72 de virgine! A rămas fara penis dupa ce s-a detonat

Degeaba ai 72 de virgine dispuse să-ți îndeplinească absolut orice fantezie sexuală, dacă tu nu ai cu ce! E cruntul adevăr descoperit de unul dintre teroriștii ISIS care s-a detonat în Paris, cu scopul de a ucide cât mai multe persoane inocente. În urma exploziei, teroristul a rămas fără penis, lucru pe care l-a descoperit cu stupoare abia în momentul în care a primit cele 72 de virgine.

Deși s-a căutat peste tot, prin buzunare și chiar pe sub turban, teroristul ISIS nu a reușit să dea de urma penisului. Cu lacrimi în ochi, i-a întrebat pe ceilalți sinucigași ISIS aflați în zonă dacă nu cumva i-au văzut penisul sau ar putea să-i împrumute unul, dar fără succes: colegii lui din ISIS erau la rândul lor în aceeași situație dramatică, cu penisul pierdut în urma aruncării în aer.

Și pentru că majoritatea membrilor ISIS erau virgini înainte să se arunce în aer și acum nici nu mai au penis, ei au fost mutați în rândul virginelor, urmând să devină obiecte sexuale pentru primul terorist ISIS care, în urma unui atentat kamikaze, va reuși să ajungă cu penisul încă atașat de corp în împărăția lui Allah. Asta dacă va exista vreodată un astfel de terorist, bineînțeles.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Mihai
17 noiembrie 2015 19:07
Citește mai mult despre: ISIS terorist

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult