Temutul terorist român, Marius Câinele Dingo, loveşte din nou! De data aceasta, Câinele Dingo a deturnat un Boeing 737 aparţinând companiei elveţiene Flywings, cu scopul de a vinde aparatul de zbor la fier vechi şi a obţine astfel un profit de peste 4000 de lei, bani gheaţă.

avionfiervechi.jpg

Potrivit unor surse oficiale, avionul decolase din Palermo cu destinaţia Lausanne, aflându-se deasupra teritoriului Italiei când a avut loc incidentul. Există bănuieli că mafia siciliană i-ar fi înlesnit lui Marius Câinele Dingo accesul pe aeronavă, în schimbul a două sticle de vin din soiul căpşunică.

"A fost înfiorător! Era un bărbat îmbrăcat în ninja, înarmat cu o scândură cu mai multe cuie ruginite în ea. A intrat în cabina piloţilor şi le-a ordonat să îndrepte avionul spre Tecuci, unde avea el o înţelegere cu 'nişte dârlăi' care colectează fier vechi. Am fost foarte speriaţi", mărturiseşte Elsa Pimmelblatt, însoţitoare de zbor.

"I se spune Câinele Dingo pentru că e fioros şi, în acelaşi timp, jigărit", spune Gică Orlando, agentul de poliţie care l-a urmărit timp de 8 ani pe periculosul infractor internaţional.

Din fericire, Câinele Dingo şi complicele său, un bărbat cunoscut doar ca Aurel, au fost prinşi imediat după aterizarea pe aerodromul Tecuci. Aeronava a fost recuperată şi toţi cei 72 de pasageri sunt în afara oricărui pericol, transmite Interpol, filiala Galaţi.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Monday, 17.02.2020 10:27 Social

National Cinematografic