Temutul terorist român, Marius Câinele Dingo, loveşte din nou! De data aceasta, Câinele Dingo a deturnat un Boeing 737 aparţinând companiei elveţiene Flywings, cu scopul de a vinde aparatul de zbor la fier vechi şi a obţine astfel un profit de peste 4000 de lei, bani gheaţă.

avionfiervechi.jpg

Potrivit unor surse oficiale, avionul decolase din Palermo cu destinaţia Lausanne, aflându-se deasupra teritoriului Italiei când a avut loc incidentul. Există bănuieli că mafia siciliană i-ar fi înlesnit lui Marius Câinele Dingo accesul pe aeronavă, în schimbul a două sticle de vin din soiul căpşunică.

"A fost înfiorător! Era un bărbat îmbrăcat în ninja, înarmat cu o scândură cu mai multe cuie ruginite în ea. A intrat în cabina piloţilor şi le-a ordonat să îndrepte avionul spre Tecuci, unde avea el o înţelegere cu 'nişte dârlăi' care colectează fier vechi. Am fost foarte speriaţi", mărturiseşte Elsa Pimmelblatt, însoţitoare de zbor.

"I se spune Câinele Dingo pentru că e fioros şi, în acelaşi timp, jigărit", spune Gică Orlando, agentul de poliţie care l-a urmărit timp de 8 ani pe periculosul infractor internaţional.

Din fericire, Câinele Dingo şi complicele său, un bărbat cunoscut doar ca Aurel, au fost prinşi imediat după aterizarea pe aerodromul Tecuci. Aeronava a fost recuperată şi toţi cei 72 de pasageri sunt în afara oricărui pericol, transmite Interpol, filiala Galaţi.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Vasile | Monday, 17.02.2020 07:27 Social

National Cinematografic