Un tir cu moloz s-a răsturnat lângă Clinceni și marfa a fost furată în 10 minute

Asta-i România, ce pretenții să mai avem de la politicieni când alegătorii se comportă ca niște tâlhari la drumul mare. Hoția este atât de impregnată în ADN-ul românului încât îl urmărește peste tot, de la naștere la nuntă la înmormântare.

„Șoferul TIR-ului nu a adaptat viteza la condițiile de mers și la ieșirea din Clinceni a derapat și a răsturnat încărcătura pe câmp. Până la venirea utilajelor de descarcerare și a forțelor de ordine, marfa, constând în moloz calitatea III, a fost furată de către locuitorii din zonă”, a precizat agent principal Costin Doboș, polițistul care a venit la locul accidentului.

Poliția a anunțat că va începe o anchetă prin casele locuitorilor pentru a recupera molozul dispărut, în cadrul unei acțiuni mai ample la care vor participa jandarmi, procurori, forțe DIAS. „Avertizăm cetățenii care au moloz prin casă, dacă nu au acte pe acest moloz riscă amenzi penale iar măsurile pot merge până la pedeapsa cu închisoarea, între 3 și 7 ani”, a anunțat inspectoratul general al Poliției Capitalei.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
28 iunie 2019 12:06

Alte articole

Vezi mai mult