Un tren CFR a sosit cu 2 ore mai devreme, că mecanicul n-a vrut la buda din tren

Record de viteză obținut de un tren CFR după ce mecanicul care-l conducea a simțit că-l taie o pișare, după care și-a adus aminte cum arată o budă de tren CFR, așa că a călcat pedala. Trenul nici măcar nu a mai oprit în stațiile mai puțin interesante, pasagerii urmând să se descurce cum pot.

Adică, efectiv, cei care chiar voiau să coboare la o haltă aiurea în câmp au sărit oricum din tren, iar cei care chiar aveau nevoie de trenul ăla, deci nu erau diverși cerșetori, aveau suficientă forță fizică să sară din tren.

Din păcate, isprava mecanicului de locomotivă afectat grav mersul trenurilor. Din cauza celerității sale, anumite trenuri care întârziaseră deja șase ore nu au putut intra în gară, locul fiindu-le ocupat de trenul care a venit prea devreme. Rezultatul final a fost 560 de ore de întârzieri de trenuri și unul care a venit cu două ore mai devreme. Trei sferturi din pasagerii acestui tren au trebuit să plătească sume suplimentare pentru a a ajunge acasă, pentru că neamurile îi așteptau mult mai târziu.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

6 aprilie 2023 16:01
Citește mai mult despre: cfr tren

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult