Un trib din Somalia crede că Oana Roman e Anticristul!

Descoperire senzaţională a antropologilor britanici! Ei au găsit într-o regiune izolată din Somalia un trib care crede că Anticristul a venit deja printre noi şi că va devora toate roadele pământului, tote zburătoarele văzduhului şi toate lighioanele curate sau necurate. Mai mult, băştinaşii somalezi afirmă că Anticristul ar trăi chiar în România şi îi spun, în limba lor, “Oana Roman”.

Antropologii au făcut câteva experimente, arătându-le, de pildă, somalezilor o pagină de tabloid cu Oana Roman, moment în care membrii tribului s-au grăbit să ascundă cât mai bine puţinele lor rezerve de mâncare. Doar simpla menţionare a numelui s-a dovedit suficientă pentru a-i face pe somalezi să-şi pună ţărână în cap şi să înceapă să se tânguiască că vor muri de inaniţie.

Cercetătorii afirmă că nu înţeleg precis cum au aflat membrii acestui trib rupt de lume de existenţa Oanei Roman. Ei susţin totuşi că e posibil ca aceasta să fi vizitat mai demult Somalia, dată fiind foametea îngrozitoare ce domneşte în prezent în această ţară.

Scris de TNR
12 aprilie 2012 23:04

Alte articole

Vezi mai mult