Un turist japonez, profesor de Zen, a distrus oficiul poştal 69 din Capitală, în care intrase ca să trimită o felicitare acasă, la rudele din Japonia. După o interacţiune de câteva ore cu supraponderalele de la ghişeu, acesta a sfârşit urlând de nervi, apoi a luat un scaun şi a făcut praf o imprimantă model 1986.japonez_suparat_posta.jpg

Japonezul susţine că a fost mutat la 4 ghişee, a fost pus să completeze 5 formulare şi a stat la coadă mai mult de 45 de minute, apoi i s-a spus că doamnele intră în pauza de masă. Acesta a aşteptat în poziţia de lotus, apoi i s-a spus că la poştă nu se vând plicuri şi că nu mai au timbre, aşa că să vină săptămâna viitoare. În acel moment, profesorul de Zen a clacat şi a executat scurt din câteva mişcări de karate tot personalul, în aplauzele celorlalţi clienţi ai poştei.

Japonezul explică: “Nu m-a deranjat că a trebuit să învăţ limba română ca să completez formularele, sau că nu pot plăti cu cardul, dar mi s-a părut deplasat că Poşta Română angajează hipopotami în loc de oameni".

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Thursday, 15.02.2018 15:16 Social

National Cinematografic