Ursul care a alergat în această dimineață prin Brașov a fost prins în cele din urmă de mai mulți reprezentanți ai presei, aceștia înconjurându-l în apropierea unui tomberon abundent. Cu această ocazie acesta a explicat și de ce s-a plimbat prin tot orașul.

urs_abatut_brasov.jpg

„Am fost pe Turnului că trebuia să-mi schimb permisul, că la noi, la urși, e valabil doar doi ani. Mi-au zis că-mi trebuie o copie după permisul vechi, am ieșit afară, chioșcul ăla care face copii la 5 lei bucata era închis. M-am dus până în Coresi, hai, c-am rezolvat-o și pe-asta, dar mi-au cerut un aviz de la Direcția de Mediu, hai până-n centru. De-acolo m-au trimis la Mârzescu pentru analize, acolo era coadă și n-am avut nicio șansă, stăteau pensionarele încleștate de clanța ușii am urlat degeaba la ele”, a povestit Martin Popescu, ursul care a patrulat azi tot Brașovul.

Acesta spune că va trebui să meargă și mâine prin oraș, că mai are de scos o hârtie de la „Tamponări” din Bartolomeu, apoi niște semnături de la asociația de proprietari din Răcădău, la al cărei tomberon este arondat. „Șeful de scară mi-a zis că vine mai spre seară acasă, dacă nu-l găsesc pot să mă duc la el la muncă în Triaj, după pod că-mi dă el hârtie”.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Tuesday, 04.12.2018 20:22 Social

National Cinematografic