Bătaie de joc! Pentru că dorea să-și diversifice sursele de violuri și sodomii, un vasluian și-a instalat Tinder pe mobil, dar a suferit un șoc. Vasluianul și-a căutat rudele pe care le viola în mod obișuit, dar a constatat că Tinder nu i le oferea printre opțiuni.tinder_vaslui.jpg

”Am tot dat să-mi arate femei, dar în loc să-mi văd surorile, mama, mătușile, bunicile, sau nepoatele, îmi arăta numai necunoscute. Cum să mă risc? Vreți să-mi iasă copiii normali, să râdă mama și tata de mine, că n-am găsit o rudă, cum s-au găsit ei?”, explică vasluianul.

Analizând codul sursă al Tinderului, împreună cu un consătean care e abonat la revista Știință și Tehnică, vasluianul a descoperit că binecunoscutul software de sex era greșit! În acest moment, vasluienii sunt la preotul satului și încearcă să redacteze o scrisoare către conducerea Tinder, pentru a li se permite dreptul fundamental de a-și viola rubedeniile, nestingheriți.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de TNR | Monday, 22.05.2017 21:27 Social

National Cinematografic