Un vasluian a găsit un bug în Tinder, care nu-i permite să facă sex cu rude până la gradul 3

Bătaie de joc! Pentru că dorea să-și diversifice sursele de violuri și sodomii, un vasluian și-a instalat Tinder pe mobil, dar a suferit un șoc. Vasluianul și-a căutat rudele pe care le viola în mod obișuit, dar a constatat că Tinder nu i le oferea printre opțiuni.

”Am tot dat să-mi arate femei, dar în loc să-mi văd surorile, mama, mătușile, bunicile, sau nepoatele, îmi arăta numai necunoscute. Cum să mă risc? Vreți să-mi iasă copiii normali, să râdă mama și tata de mine, că n-am găsit o rudă, cum s-au găsit ei?”, explică vasluianul.

Analizând codul sursă al Tinderului, împreună cu un consătean care e abonat la revista Știință și Tehnică, vasluianul a descoperit că binecunoscutul software de sex era greșit! În acest moment, vasluienii sunt la preotul satului și încearcă să redacteze o scrisoare către conducerea Tinder, pentru a li se permite dreptul fundamental de a-și viola rubedeniile, nestingheriți.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de TNR
22 mai 2017 19:27
Citește mai mult despre: tinder vasluian viol

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult