Un vasluian a găsit un bug în Tinder, care nu-i permite să facă sex cu rude până la gradul 3

Bătaie de joc! Pentru că dorea să-și diversifice sursele de violuri și sodomii, un vasluian și-a instalat Tinder pe mobil, dar a suferit un șoc. Vasluianul și-a căutat rudele pe care le viola în mod obișuit, dar a constatat că Tinder nu i le oferea printre opțiuni.

”Am tot dat să-mi arate femei, dar în loc să-mi văd surorile, mama, mătușile, bunicile, sau nepoatele, îmi arăta numai necunoscute. Cum să mă risc? Vreți să-mi iasă copiii normali, să râdă mama și tata de mine, că n-am găsit o rudă, cum s-au găsit ei?”, explică vasluianul.

Analizând codul sursă al Tinderului, împreună cu un consătean care e abonat la revista Știință și Tehnică, vasluianul a descoperit că binecunoscutul software de sex era greșit! În acest moment, vasluienii sunt la preotul satului și încearcă să redacteze o scrisoare către conducerea Tinder, pentru a li se permite dreptul fundamental de a-și viola rubedeniile, nestingheriți.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
22 mai 2017 19:05
Citește mai mult despre: tinder vasluian viol

Alte articole

Vezi mai mult