Un vasluian a violat mai multe statui din parcul local

Premieră infracţională în Vaslui: un localnic a violat mai multe statui din parcul central al oraşului. Înarmat cu o bormaşină, el a dat mai multe găuri statuilor, după care a abuzat sexual de ele. Isprava vasluianului a fost descoperită dimineaţa, de gardienii publici, după ce un cetăţean i-a anunţat telefonic că statuile din parc prezintă forme de agresiune.

Din fericire, ei au ajuns la faţa locului foarte repede, astfel că statuile au fost acoperite înainte ca alţi localnici să le observe. Ei spun că nu au mai întâlnit aşa ceva în viaţa lor. „Sunt gardian public de peste 10 ani, dar e prima dată când asist la astfel de evenimente. E clar că omul care a abuzat de aceste statui are probleme de comportament. Nu pot să intru în detalii, dar ceea ce le-a făcut el statuilor intră în categoria perversiuni sexuale”, a declarat gardianul public care a ajuns primul la locul incidentului.

Primarul s-a declarat şocat de cele întâmplate şi a promis că toate statuile abuzate vor beneficia de consiliere psihologică. Deşi, din câte se pare, traumele unora dintre statui sunt mult prea puternice, astfel că probabilitatea ca ele să se întoarcă în parcul vasluian este infimă.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
12 iulie 2010 14:11
Citește mai mult despre: agresiune statuie Vaslui viol

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult