Un vasluian de 19 ani, dat dispărut! A trimis un SMS către familie „Vine Apocalipsa! Plec în cramă!”

Un vasluian de 19 ani este dat dispărut de familie, după ce de trei zile nu a mai dat deloc pe-acasă. Se presupune că acesta s-a retras într-una din cramele Moldovei, după ce tatăl lui a primit un SMS cu mesajul „Apocalipsa e aproape! Plec în cramă!”.

Tatăl lui povesteşte că fiul său, încă de când a împlinit 18 ani, a devenit extrem de ataşat de consumul de alcool. Mai mult, acesta şi-a găsit un adevărat duhovnic în persoana cârciumarului din sat, căruia i se confesa în fiecare seară până când era dat afară din birt sau, după caz, rămânea fără bani.

Similitudinile cu eleva olimpică refugiată la mănăstire nu se opresc aici. Tatăl adolescentului refugiat în cramă spune despre fiul său că era un consumator de alcool foarte bun, un adevărat olimpic în domeniu. „Era bun la toate, la vodcă, la bere, la vin, chiar şi la whisky sau tequila. Şi n-avea deloc prieteni de pahar printre colegii de clasă, pentru că îi bagă pe absolut toţi sub masă, unul nu-i rezista”, povesteşte acesta.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
17 februarie 2014 15:02

Alte articole

Vezi mai mult