Un vasluian, în vizorul SRI pentru terorism. Avea comportament suspect: muncea!

DIICOT și SRI se pregătesc să aresteze un locuitor al județului Vaslui suspectat de acțiuni teroriste, după ce l-au ținut sub supraveghere mai multe luni. Acesta dobândit o serie de apucături ciudate, lucruri confirmate și de cei apropiați. „Pleca dimineața de-acasă și se întorcea abia seara, fără să miroasă a băutură. Câteodată venea și cu bani, de unde avea acești bani? De la Soroș sau de la alt finanțator al terorismului”, s-a întrebat cumnatul vasluianului, cel care l-a și reclamat la SRI.

Mai mult, serviciile secrete românești au interceptat și mai multe mesaje bizare lăsate de teroristul vasluian pe rețele sociale. Astfel, acesta s-ar fi interesat, prin diverse grupuri „Știe cineva dacă se mai pot închiria scule de la Dedeman?”.

„Sigur, cu un circular de mână, un oscilator și o mână de cuie se poate construi un șopron, dar cine ne poate garanta că nu va folosi aceste scule pentru a face o bombă artizanală. Avem curajul să ne uităm în ochii copiilor noștri când știm că se poate ajunge la așa ceva? Ce viitor le lăsăm”, a declarat purtătorul de cuvânt al SRI. Se pare că vasluianul s-a autoradicalizat în ultima vreme, când nu-i mai ajungeau banii de băutură și a găsit această soluție facilă pentru a face rost de capital, la care apelează numai demenții, s-a angajat la o firmă de la el din localitate.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

14 decembrie 2015 09:42
Citește mai mult despre: munca sri terorism Vaslui

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult