Un vierme care locuia într-o cireaşă a vândut-o şi şi-a luat apartament

Fructele româneşti au început să apară în pieţe, dar preţul acestora e încă uşor exagerat, spun amatorii de trufandale. În urmă cu câteva zile, Mişu, un vierme în vârstă de 12 zile din judeţul Vâlcea, a vândut în piaţa Domenii cireaşa în care locuia, iar cu banii obţinuţi şi-a cumpărat un apartament de 3 camere într-un cartier select al Capitalei.


„Am un prieten care se pricepe la imobiliare. Eu mă gândeam să mai ţin cireaşa, dar el mi-a spus că e momentul să vând. Într-un fel, nu regret, presimt şi eu că o să plesnească bula asta fructiferă”, spune viermele. „Nu vă spun exact cât am luat pe cireaşă, dar a fost suficient ca să-mi iau un apartament OK într-un bloc nou, cu lift şi vecini civilizaţi. Pentru copii, mai mult, că eu mă simţeam bine şi în cireaşă sau măr, la ţară.”

„Restul banilor i-am pus deoparte, poate reuşesc să pun pe picioare o mică afacere. Ceva online, care să nu presupună contact direct cu oamenii, fiindcă mulţi încă au prejudecăţi”, recunoaşte micul nevertebrat.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
7 mai 2018 14:05

Alte articole

Vezi mai mult