Cine a spus că tinerii nu mai sunt atraşi de învăţământul superior din România? La nici o zi după ce UNATC a anunţat înfiinţarea primei Facultăţi de Vlogging din ţară, zeci de mii de tineri absolvenţi de liceu şi-au depus deja dosarul.

Potrivit unor surse neoficiale, în ziua admiterii sunt aşteptaţi mai bine de 5000 de candidaţi pe un loc.

facultatea_de_vlogging.jpg
"Nici nu ne miră acest lucru, Facultatea de Vlogging era absolut necesară în peisajul educaţional contemporan. Vom oferi tot felul de cursuri extrem de utile: dissologie, mecanica lingerii cactuşilor, cursuri de trap. Vom avea şi ateliere de unboxing, seminarii de "Adevăr şi provocare" şi chiar şi o sală de informatică unde vei putea bâigui ceva complet inept în timp ce joci Fortnite", a declarat Cristian Tudor Popescu, vlogger şi decan al noii facultăţi de vlogging.

"La videochat stăm bine, că nu degeaba ni se zice grânarul de ţ*ţe al Europei, dar la vlogging mai avem de învăţat. Cu un Selly nu se face primăvară. Mi se pare foarte util ce fac ăştia de la UNATC. Chiar, ce e UNATC ăsta, un fel de 5GANG?", a adăugat un tânăr.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Thursday, 11.07.2019 18:23 Social

National Cinematografic