Unei femei i-a crescut himenul la loc după ce iubitul ei și-a luat trotinetă

Caz medical bizar în sectorul 4 din București după ce un tânăr s-a trezit cu prietena virgină la loc după ce acesta a decis să facă o serie de schimbări majore în viața lui. Ca să arate că nu depinde de trafic, mașini, metrou, acesta și-a luat o trotinetă electrică și acum se deplasează peste tot cu ea.

Imediat prietena lui a început să dezvolte simptome de virginitate. „A doua zi mi-am dat seama că e ceva în neregulă. Când i-am propus să facem sex când vin seara de la muncă a început să ezite, mi-a spus că încă nu e pregătită pentru acest gest. Am mai încercat de vreo câteva ori și până la urmă a cedat parțial, dar a zis că nu-i place, că o doare”, a povestit bărbatul.

Îngrijorat de situație a fost cu ea la un medic specialist. Acesta a examinat-o cu atenție, apoi a examinat și fata și i-a confirmat că i-a crescut himenul la loc. Acum acesta este nevoit să aștepte ca iubita lui să întâlnească un golan care s-o dezvirgineze la loc, unul fără trotinetă, și-apoi să reia relația de la început ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

24 august 2022 11:27
Citește mai mult despre: himen trotineta virgina

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult