Iubiţi vecini de la apus, ia, gura toată lumea! Armata Română e în continuare net superioară celei maghiare, cu toate că în ultimele zile are loc un val de pensionări. Să nu uităm că un război se câştigă nu cu generali, ci cu dragoste de ţară, deci nici n-avem nevoie să-l activăm pe rezervistul Mindruta ca să vă cucerim, că e bătrân şi mai mult ar încurca.parlament_budapesta_defilare_1decembrie.jpg

Generalul Decebal Popescu, şeful Statului Major Român, le-a transmis ungurilor un avertisment dur: “Puteţi să râdeţi cât vreţi că nu avem autostrăzi, că de invadat v-am invada tot cu tancurile, pe câmp. Suntem siguri că atunci când o să ne vedeţi venind o să deveniţi nostalgici şi o să ziceţi: Uite, tot din direcţia aia am venit şi noi acum 1000 de ani, din Mongolia!”, a spus Decebal Popescu, în timp ce făcea plinul la tanc.

Experţii militari susţin că valul de pensionări e ceva benefic, că se mai curăţă sistemul de agenţi sovietici, care ar trăda în caz de război, şi în special în caz de conflict cu Ungaria, un stat mic, insignifiant, numit şi Sluga Rusiei în cercurile europene.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Friday, 04.08.2017 17:07 Social

National Cinematografic