Decizia de astăzi din parlamentul României, de respingere a autonomiei ungurilor a fost primită cu întristare de către conaționalii noștri de etnie maghiară. Autoritățile au luat deja măsuri și au cerut ungurilor să se lege la loc în lanțuri, acum că nu mai sunt liberi așa cum își doreau.

unguri_protest_trianon.jpg

„Rugăm populația de etnie maghiară să revină la lanțurile pe care le-au avut în ultima sută de ani de când sunt ținuți aici cu forța de către ostilele autorități române. Atragem atenția că toți ungurii care nu sunt prinși în lanțuri vor fi amendați pentru că circulă departe de casă fără declarație prin care să explice de ce sunt atât de departe de ungaria”, a anunțat MAI într-un comunicat oficial.

Totodată, populația maghiară va fi obligată să voteze în continuare UDMR, chiar dacă nu-și doresc asta, știindu-se faptul că doar un om extrem de tâmpit ar vota în continuare aceiași hoți doar pentru că ăla promite că se luptă cu un dușman imaginar. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Wednesday, 29.04.2020 17:11 Social

National Cinematografic