Ungurul nu doar că recunoaşte că a fost la orgie, susţine că a fost acolo primul

Europarlamentarul maghiar Fekete Gombocz, prins de poliție la o orgie pansexuală masochistă cu bondage și droguri în Bruxelles, nu doar că recunoaște că a fost acolo, dar spune că el a fost primul la orgie și mai mult, barul în care a fost orgia este al lui de mii de ani. Ungurul a cerut și autonomia cartierului unde s-a ținut orgia, ca prim pas spre alipirea la Ungaria Mare.

În momentul arestării, eroparlamentarul maghiar era înfășurat în drapelul Ungariei și striga ”Jos Trianon”. Totul a pornit de la o ceartă pe care maghiarul a avut-o la orgie cu barmanul localului, care spunea că el a deschis, ungurul contrazicându-l: ”Noi am venit aici cu regele Arpad și am înființat Belgia!”.

Fekete Gombocz spune că la început în bar erau doar el și calul lui și că toți ceilalți au venit după, când el deja descălecase. El ceruse ca în bar să se vorbească maghiară, deși era singurul ungur de acolo și se enervase că la toaletă nu sunt plăcuțe bilingve, și nici drogurile nu erau etichetate în maghiară.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
3 decembrie 2020 12:31
Citește mai mult despre: europarlamentar orgie ungaria

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult