Universitatea Spiru Haret a deschis o facultate de completat declarații

Mereu în sprijinul românilor care vor să reușească în viață! Universitatea Spiru Haret a înființat o facultate exclusiv cu taxă, unde studenții învață în regim intensiv modalitatea corectă de a completa declarațiile pe proprie răspundere.

Cei de la Spiru Haret promit că după primul an de facultate studenții vor putea inventa pe loc un bătrân bolnav, o urgență medicală ce nu poate fi amânată, sau zeci de alte motive de ieșit din casă legal.

”Nu neglijați importanța unei declarații completate corect. În primul rând, trebuie să știm ce declarație ne trebuie în ziua respectivă și mai ales la ora la care ieșim”, explică profesorul universitar Rareș D. În weekend trebuie o anumită declarație după 18:00 și până în ora 20:00, o altă declarație între 20:00 și 22:00 și o a treia declarație după 22:00. De asemenea, în zilele lucrătoare, cu excepția zilei de vineri, trebuie alte două declarații, dar trebuie și să intuim motivele legale, spune profesorul.

Deși e dificil, în 2 ani un student ambițios poate reuși să completeze singur o declarație pe proprie răspundere. Avantajele sunt imense. În primul rând scapi de discuții cu toți milițienii și tablagiii, în al doilea rând economisești între 500 și 2500 lei la fiecare întâlnire cu ei, spun cei de la Spiru. Taxa de 1000 euro pe an se justifică din plin, în condițiile în care nu se întrezărește încă un orizont de timp în care să nu apară Arafat să le spună românilor ce au voie să facă.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
29 martie 2021 07:19
Citește mai mult despre: declarație facultate Spiru Haret

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult