Unui român care nu s-a mai bărbierit din ianuarie i-a apărut chipul lui Arsenie Boca pe faţă

Cunoscut pentru apariţiile sale miraculoase, Arsenie Boca s-a ivit astăzi în cel mai neobişnuit loc cu putinţă: pe faţa cuiva! Un român care nu se mai bărbierise din luna ianuarie a avut un şoc când s-a uitat în oglindă şi a văzut chipul celebrului pustnic. În prezent, acesta e convins că a fost martorul unui miracol.

“Ştiţi, e foarte trendy să-ţi laşi barbă în zilele noastre, aşa că astă-iarnă am hotărât să încerc şi eu”, spune Onufrie Rîuleţ, şomer din sectorul 4 al Capitalei. “La început mi-au ieşit doar câteva fire răzleţe, eram cât pe-aci să renunţ, dar prin martie aveam deja o bărbuţă destul de sexy. Am lăsat-o să crească în continuare câteva luni.”

“Când m-am uitat din întâmplare într-o oglindă am rămas mască: mi-a apărut Arsenie Boca pe faţă! E un semn divin, cred. Ar trebui să joc la loto?”, se întreabă Rîuleţ.

Mii de pelerini au început să sosească la domiciliul tânărului pentru a atinge chipul lui Arsenie Boca de diferite obiecte, sperând să obţină astfel binecuvântarea martirului. “Zici că-i aievea, poţi chiar să-l tragi de barbă pe sfântul! Aşa minune nu mi-a mai fost dat să văd!”, exclamă o credincioasă ajunsă la faţa locului.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Vasile
21 mai 2015 15:17
Citește mai mult despre: arsenie boca minune religie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult