Unui român cu Dacie i-a căzut parbrizul în poală, de la greutatea cruciuliţelor şi CD-urilor

Un român credincios a fost la un pas de o adevărată tragedie, în timp ce se afla la volanul mașinii sale, o Dacie 1310.Bărbatul circula regulamentar, când, la un moment dat, parbrizul a cedat sub greutatea cruciulițelor, CD-urilor și zorzoaneloragățate de el. Parbrizul i-a căzut în poală, șoferul a pierdut controlul volanului și s-a oprit într-o cruce de pe marginea drumului.

Autoritățile ajunse de urgență la fața locului s-au declarat îngrozite de cele constatate. “Din păcate, când am ajuns la locul accidentului, parbrizul se afla într-o stare extrem de gravă, cu multiple plăgi și traumatisme. În ciuda eforturilor de resuscitare, acesta nu a mai putut fi salvat, după aproximativ o orăconstatându-se decesul. Lucrez pe ambulanță de 20 de ani, dar așa ceva nu mi-a fost dat să văd”, spune unul dintre paramedici.

Raportul întocmit de poliție consemnează recorduri demne de Guinness Book. Astfel, cuviinciosul agățase de parbriz nu mai puțin de130 de cruci și cruciulițe, o miniraclă cu ventuză, ce conținea moaștele unui sfânt cunoscut, dar și 57 de CD-uri, dintre care mai mult de jumătate cu carcasă.

Scris de Luchian
17 august 2014 13:08

Alte articole

Vezi mai mult