Nea Marcel, un agricultor din Ialomiţa, a dat lovitura anul ăsta! Cunoscut pentru alcoolul de calitate îndoielnică pe care îl producea în gospodărie, acesta s-a autodepăşit astă toamnă, reuşind să facă o ţuică atât de leşinată şi sălcie încât era refuzată chiar şi de ultimii drojdieri ai satului.

cidru_de_pruna.jpg

Salvarea a venit în urmă cu câteva săptămâni, când pe nea Marcel l-a fulgerat inspiraţia: "Cineva mi-a gustat ţuica, a scuipat-o şi mi-a zis: du-te-n p...a mă-tii, Marcele, ce otravă ai făcut aici, zici că e cidru din ăla!"

"Atunci am pus pe PET-urile de ţuică nişte etichete cu 'Cidru de prune'. S-a vândut, a naibii, ca pâinea caldă! Vin oameni pe trotinetă tocmai de la Bucureşti să cumpere cidru de prune. Am şi Aperol spritz de corcoduşe, dar pe ăla-l preferă domnişoarele", mărturiseşte gospodarul.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Vasile | Monday, 22.04.2019 16:09 Social

National Cinematografic