Nea Marcel, un agricultor din Ialomiţa, a dat lovitura anul ăsta! Cunoscut pentru alcoolul de calitate îndoielnică pe care îl producea în gospodărie, acesta s-a autodepăşit astă toamnă, reuşind să facă o ţuică atât de leşinată şi sălcie încât era refuzată chiar şi de ultimii drojdieri ai satului.

cidru_de_pruna.jpg

Salvarea a venit în urmă cu câteva săptămâni, când pe nea Marcel l-a fulgerat inspiraţia: "Cineva mi-a gustat ţuica, a scuipat-o şi mi-a zis: du-te-n p...a mă-tii, Marcele, ce otravă ai făcut aici, zici că e cidru din ăla!"

"Atunci am pus pe PET-urile de ţuică nişte etichete cu 'Cidru de prune'. S-a vândut, a naibii, ca pâinea caldă! Vin oameni pe trotinetă tocmai de la Bucureşti să cumpere cidru de prune. Am şi Aperol spritz de corcoduşe, dar pe ăla-l preferă domnişoarele", mărturiseşte gospodarul.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Monday, 22.04.2019 19:09 Social

National Cinematografic