Unui român i s-a respins dosarul de pensie, că n-a reuşit să ridice un tânăr de pe scaun

Cum banii statului sunt tot mai puțini, guvernanții inventează tot felul de motive ca să respingă dosarele de pensii ale românilor. A aflat asta pe propria piele un bucureștean care s-a trezit că îi este respins dosarul de pensie dintr-un motiv incredibil: pentru că nu a reușit să ridice un tânăr de pe scaun în tramvai.

”Aparent, cineva m-a turnat la Casa de Pensii că n-am reușit să ridic un tânăr de pe scaun, iar cei de-acolo au spus că nu sunt un pensionar adevărat. M-au acuzat că sunt un impostor, că vreau să încasez pensie deși n-o merit. Dar ce vină am eu că tânărul era nesimțit? Eu chiar am încercat să-l ridic de pe scaun, vă jur. Am dat chiar și cu bastonul în el, dar degeaba”, s-a plâns ghinionistul.

Românii se pot însă trezi cu dosarul de pensie refuzat și pentru alte motive, nu doar pentru că nu ridică tinerii de pe scaun. ”Dacă nu știi să bați în țeavă, dacă nu pândești pe vizor vecinii sau dacă nu ai cărucior de cumparături, din acela cu roți, poți să-ți iei adio de la pensie”, a avertizat un reprezentant al Casei de Pensii.

Scris de Calin
13 decembrie 2018 07:12
Citește mai mult despre: pensionar tramvai

Alte articole

Vezi mai mult