Îl cheamă Victor T, stă în Timpuri Noi și când i s-a stricat mașina de spălat era să sune la o firmă de depanare. Din fericire l-a oprit soția lui, care i-a spus: ”Uită de depanatori! Dacă ai o problemă cu electrocasnicele din gospodărie, poți de acum să-l suni pe Lucian Mîndruță, și te rezolvă el! Lucian se pricepe la orice, tu n-ai văzut pe Facebook?”, și Victor l-a sunat imediat. Intervenția lui Lucian a fost promptă.mindruta_repara_masini_spalat.jpg

”A doua zi am văzut un iaht urcând încet pe Dâmbovița. Era Lucian! A intrat, a pus Kalașnikovul jos, mi-a vorbit un sfert de oră despre situația internațională, despre conductele Nord-Stream ale rușilor, apoi doar s-a uitat fix la mașina de spălat, cu privirea aia a lui de pe vremuri, cu care impresiona telespectatorii, și mașina s-a reparat singură”, explică Victor, uluit.

Dar asta nu e totul. Atotștiința lui Mîndruță era și mai șocantă: ”Cu 3 zile înainte, Mîndruță pusese un status misterios, în care spunea că resorturile UE sunt slăbite, că potențialul entropic e mare și că ceva trebuie ză pleznească pe undeva. La prima vedere ai zice că vorbește despre imigranți, sau despre războiul cu Rusia, dar de fapt Lucian știa că urmează să mi se rupă cureaua electromotorului la mașina mea de spălat rufe!”, spune Victor T.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Monday, 11.01.2016 12:38 Social

National Cinematografic