Unui român i s-au furat în Bulgaria maşina, banii şi un rinichi: “Tot e mai ieftin decât la Mamaia”

Ghinion curat! Un român aflat în concediu la Nisipurile de Aur, în Bulgaria, s-a trezit peste noapte fără maşină, portofel şi un rinichi. Cu toate acestea, tânărul din Bucureşti susţine că, per total, vacanţa l-a costat mai puţin decât ar fi plătit la Mamaia sau Eforie.

“La un moment dat, când veneam de la plajă, mi-am dat seama că îmi lipseşte portofelul. Înăuntru aveam toţi banii, cardurile şi actele. M-am gândit că poate l-am uitat în maşină, dar când ajung în parcarea hotelului, ia maşina de unde nu-i”, povesteşte Deceneu Petrescu. “Parcarea fiind foarte întunecată, cineva mi-a dat în cap şi m-am trezit a doua zi, într-o cadă cu gheaţă, fără un rinichi. A fost o aventură, mă bucur că am scăpat cu viaţă.”

În total, trei zile de distracţie l-au costat pe bucureştean 42.000 de euro şi câteva săptămâni de spitalizare. “Un chilipir! Nu ştiu cum menţin bulgarii preţurile aşa scăzute. Dacă mergeam la Costineşti mă costa dublu, iar rinichii trebuia să mi-i vând eu singur! Ca să nu vă mai zic că aici nici nu sunt alge în mare.”

Scris de Vasile
20 iunie 2016 12:06
Citește mai mult despre: Bulgaria mamaia vacante

Alte articole

Vezi mai mult