Unui terorist din trenul Satu Mare-București i-a ruginit Kalashnikovul până să ajungă la destinație

Bravo, CFR! Dacă în cazul teroristului marocan din trenul de mare viteză Amsterdam-Paris a fost nevoie de intervenția călătorilor pentru a împiedica un atentat, căile noastre ferate au ”imobilizat” un alt terorist cu Kalashnikov doar prin condițiile standard de călătorie.

”Avem cel mai bun sistem anti-terorist dintre toate căile ferate europene”, se laudă șeful CFR. ”Mai întâi, doamna de la ghișeu a remarcat că e suspect și i-a dat bilet la geam, unde l-a plouat aproape tot drumul. Ca măsură suplimentară de siguranță, un vânzător ambulant s-a împiedicat și i-a vărsat cafea fierbinte pe față și pe rucsac. Și, bineînțeles, călătoria a durat câteva zile, pentru a-l epuiza psihic pe terorist.”

Și măsurile anti-terorism ale CFR-ului chiar au dat roade. În momentul în care a ajuns în Gara de Nord, teroristul nu era cu nimic diferit de un copil cu o armă de jucărie: Kalashnikovul lui era complet ruginit și nefuncțional. Ulterior a rămas și fără Kalashnikov, după ce i l-a luat un taximetrist pentru că n-a avut suficienți bani ca să-și plătească cursa.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
23 august 2015 12:08
Citește mai mult despre: cfr terorist

Alte articole

Vezi mai mult