Unul din românii pe care s-au făcut experimente la Arad a strangulat un medic cu tentaculele

Răzbunare în sistemul medical. Unul din pacienţii folosiţi pe post de cobai în spitalul de psihiatrie din Arad s-a săturat să aştepte hotărârile instituţiilor statului şi a decis să-şi facă dreptate singur. S-a dus la spital şi l-a sugrumat pe medic cu tentaculele care i-au apărut după tratament.

“Pacientul era într-o vizibilă stare de agitaţie şi când a venit poliţia a lansat un nor de cerneală şi a dispărut. S-a aruncat pe geam, dar n-a păţit nimic, pentru că medicamentele l-au făcut foarte elastic”, declară Mioara Papuc, asistentă care a văzut întreaga scenă. Poliţiştii au constatat decesul medicului, lângă care au găsit un teanc de şpagă, banii fiind luaţi pentru cercetări.

Nu e un caz singular. Şi alţi pacienţi din lotul de cobai au dezvoltat abilităţi stranii. Unul poate controla funcţionarii de la ghişee cu puterea minţii şi obţine orice aviz pe loc, fără să dea şpagă. Altul a dezvoltat un fel de magnetism, ca Magneto din X Men şi acum poate să mute maşinile manţogarilor care parchează la poarta lui.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
3 iunie 2016 13:06
Citește mai mult despre: Arad experimente medici spitale tentacule

Alte articole

Vezi mai mult