Update. Percheziţie la medicul şpăgar din Mizil: s-au găsit încă 2 bonuri de masă!

Ancheta în cazul medicului din Mizil care a încasat două bonuri de masă pentru o despăduchere continuă să producă surprize, iar locuitorii cochetului oraș de la granița cu Moldova sunt șocați de amploarea fenomenului de corupție. Acasă la medic, procurorii au mai găsit două bonuri, pe numele altei persoane, deci e clar că medicul făcuse un obicei din pretinderea de foloase materiale.

În Mizil se vorbește deja de luxul exorbitant în care trăia medicul șpăgar. Avea o Dacie Sandero, în timp ce 90% din locuitori încă folosesc cotiga trasă de măgari. Avea apă curentă și sobe de teracotă, lucruri care costă bani grei, chiar și sute de lei, iar vecinii povestesc că nu era zi să nu simtă miros de friptură din casa medicului, semn că trăia ca un faraon.

La câți oameni din Mizil au păduchi, se estimează că medicul adunase probabil sute de mii de bonuri de masă. Mulți mizileni sunt furioși, pentru că sunt rudă îndepărtată cu medicul: ”Dacă știam că e așa bogat, puteam să mergem pe la el, să-i cerem măcar un bon de masă împrumut, până ne mai îndreptăm și noi cu banii”, spune Costel, văr cu medicul.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
8 noiembrie 2021 16:44
Citește mai mult despre: bonuri medic mizil păduchi șpagă

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult