La câteva zile după cazul din Constanţa, încă un animal carnivor cade din tavanul unui spital românesc! De data aceasta, incidentul s-a petrecut în Spitalul Municipal Braşov, unde o placă din tavanul fals a căzut peste un pacient, urmată imediat de ursul brun de 400 de kilograme care hiberna dedesubt.

urs_tavan_brasov_spital.jpg

"Am auzit un 'trosc', un 'bum' şi mai multe instanţe de 'mor, mor', astfel încât am descins la faţa locului pentru verificări. Într-adevăr, un exemplar din specia Ursus arctos căzuse peste un pacient din specia Homo sapiens", declară Manole Crainic, poliţist medical. "Ambele mamifere erau derutate şi letargice, probabil din cauza impactului."

Ursul şi pacientul s-au privit o vreme în ochi, dar nu s-au sărutat, în ciuda declaraţiilor câtorva martori.

"E al treilea astfel de caz din istoria României, după cel de la Constanţa, cu pisicile, şi cel de la spitalul din Scorniceşti, când a căzut Ceauşescu din tavan", spune Basarab Capră, chirurg.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Vasile | Tuesday, 07.01.2020 15:59 Social

National Cinematografic