Urs împușcat în curtea liceului după ce a cerut scoaterea poemului liric din programă

Mobilizare exemplară a autorităților în cazul unui urs obraznic care ar fi sărit gardul în curtea unui liceu pentru a solicita scoaterea poemului liric din programa școlară. Ursul a fost anihilat rapid de mai mulți vânători plătiți de Ministerul Educației, pentru că se temeau să nu audă elevii și să ceară și ei.

”Mafia comentariilor nu a ezitat. Ursul a primit 47 de gloanțe, exact câți profesori de limba română sunt în liceul respectiv și câți directori sunt în Inspectorat. Cine avea interesul să fie păstrate aberațiile precum poemul liric în programa școlară, când noi avem nevoie de absolvenți care să știe să schimbe un sifon la o chiuvetă sau să pună parchet”, spune Decebal Popescu, militant pentru interzicerea poemelor lirice.

În schimb, directorul școlii, la rândul său profesor de română, a ținut să evidențieze că ”universul poetic al ursului, dominat de melancolia silvatică a existenței sale de patruped omnivor, a impus juxtapunerea dinamică a proiectilelor de plumb funerar peste remarcabila sa blană carpatină, el prăbușindu-se luciferic pe șiragul de pietre rare al curții liceului, cu sângele curgând ca într-un căuș rotit de ape”, în huiduielile elevilor.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
18 septembrie 2023 11:17
Citește mai mult despre: comentarii liceu urs

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult