Ursul care alerga un schior pe pârtia Clăbucet încerca să-i returneze petul de bere!

Ies la iveală detalii despre incidentul de pe pârtia Clăbucet, unde un schior ar fi fost alergat de un urs chiar pe pârtie. Martorii spun că de fapt ursul nu avea gânduri ucigașe, ci încerca să-i spună schiorului că și-a uitat un pet de bere în vârful muntelui. Văzând că schiorul nu se simte, ursul s-a luat după el, cu petul, ca să i-l dea, însă schiorul s-a făcut că plouă și a luat-o la vale.

”Normal că ursul era puțin furios. Cum să nu fii, când vezi că meltenii lasă gunoi pe munte? Schiorul lăsase petul cu bere chiar lângă bârlog. Dacă puii ar fi băut din el? Vi se pare normal să avem și urși alcoolici, după ce că majoritatea schiorilor vin pe pârtii mai mult pentru vin fiert decât pentru schiat?”, întreabă ursologul Decebal Popescu.

Nu e primul turist alergat de ursul ecologist. Foarte mulți care au aruncat ambalaje s-au trezit cu urșii după ei, unul ajungând chiar până la ușa lor în București, cu o pungă mare de ambalaje și chiștoacele aruncate din BMW chiar la baza pârtiei, unde parcaseră. După ce l-a prins pe schior și i-a înfipt petul în anus, ursul s-a întors civilizat, cu telescaunul.

A apărut o bere mai bună decât TNR: bere TNR cu 30% reducere.

Scris de Ionut
26 ianuarie 2021 01:54
Citește mai mult despre: schi urs

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult