Ursul de la Castelul Peleș obligă turiștii să facă plecăciuni în fața lui

Avertizare Ro-Alert de urs simandicos în zona Castelului Peleș. Animalul este deosebit de regal și acostează turiștii obligându-i să facă plecăciuni în fața lui și să defileze cu bețe pe umăr ca și cum ar fi o gardă de onoare. Cei care refuză sunt amenințați cu ghilotina și confiscarea averilor.

Ursul pretinde că este descendent al regelui Carol al II-lea, dintr-o relație clandestină pe care a avut-o cu o ursoaică în 1938 în spatele Castelului Pelișor, ipoteză plauzibilă în cazul celui mai senzual rege pe care l-a avut România.

Așa-zisul duce de Peleș, cum își spune ursul regal, pretinde o cameră în castel pe care s-o ocupe sub formă de bârlog permanent, împreună cu familia sa, formată din ursoaică, actualmente custode al coroanei regale, și trei prințișori ursaci, care încă n-au fost înțărcați. 

Turiștii sunt sfătuiți să facă măcar o reverență, ca să nu înfurie ursul, dar mai ales să i se adreseze cu ”Majestate”, exact cum trebuie să facă și în fața doamnelor de la ghișeul de bilete al palatului.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
21 mai 2023 13:00
Citește mai mult despre: Carol Peleș urs

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult