Vacanță ratată! DN1, blocat de un tir plin cu semințe pentru cocalarii din Poiană care s-a răsturnat

Ghinion teribil pentru românii care pleacă azi spre Poiana Brașov! Imediat după Comarnic, circulația e complet blocată, după ce un tir plin cu semințe s-a răsturnat din cauza vitezei prea mari într-o curbă. Tirul făcea parte din coloana de 174 de tiruri pline cu semințe care trebuiau să ajungă în Poiana Brașov, pentru cocalarii care își vor petrece acolo minicanța de 4 zile.

Disperați că vor ajunge în Poiană și nu vor avea de unde să își cumpere semințe, cocalarii au luat cu asalt silozurile, de unde își cumpără fiecare câte 2-3 saci de semințe. Unii profită de graba altora și vând semințele la preț dublu. ”Dacă n-am semințe destule, e ca și cum m-aș duce degeaba în Poiană”, explică cocalarul Geo Lemandroi.

Vestea că drumul este blocat i-a alarmat pe hotelierii din Poiana Brașov. Ei se tem că vor pierde clienții dacă DN1 nu va fi deblocat în următoarele ore. ”Am investit foarte mult pentru această minivacanță, le-am pregătit invitaților noștri activități speciale, inclusiv un spectaculos foc din coji de semințe la finalul sejurului. Dacă turiștii nu mai ajung, pierderile noastre vor fi masive”, s-a plâns proprietarul unui hotel.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
27 noiembrie 2015 15:11

Alte articole

Vezi mai mult