Vacanță ruinată după ce avionul cu care trebuia să plece soacra s-a anulat

Vis frumos distrus într-o clipită de o decizie crudă și inexplicabilă a unei companii aeriene. O cursă cu care trebuia să plece soacra lui Marian Coltea a fost inițial amânată, după care a fost anulată. Bietul om stătuse în parcare câteva ore pentru că soacra i-a spus: ”Așteaptă-mă puțin aici până trec de controlul de securitate, că poate trebuie să-ți dau borcanele de gem”. 

El spune că avusese o presimțire. ”M-a sunat că s-a amânat. Am zis să mai stau. Pe urmă s-a amânat iar și în cele din urmă s-a anulat. Când am văzut-o coborând din autobuzul ăla care a adus-o de la avion, mi-au dat lacrimile. Știam că vor urma alte și alte zile de ură mocnită cu nevastă-mea din cauza acestei babe cu gură spurcată”, povestește trist Marian.

Planul lui Marian fusese să-și trimită soacra în Egipt, într-un sejur chiar în stațiunea unde fuseseră mâncate deuă femei de rechini, totul pentru ca el și soția lui să petreacă împreună 10 zile de fericire, nederanjați de CCR (cumplita comunista retrogradă). ”În momentul în care ne-am întors acasă și am intrat cu ea pe ușă, soția a zis tare ”Ai expediat babornița? Vă dați seama în ce iad trăiesc acum”, a mai spus Marian.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
2 august 2022 13:19

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult