Val de empatie la Vaslui! S-a băut până în zori pentru metroul din Drumul Taberei

Asta înseamnă să fii român! În timp ce alții sunt cârcotași, vasluienii se bucură și pentru reușitele altora! De fericire că s-a inaugurat în sfârșit metroul din Drumul Taberei, s-a băut până la orele dimineții în tot județul Vaslui. Mii de vasluieni au uitat orice fel de resentiment și s-au bucurat ca niște copii pentru finalizarea acestui proiect de infrastructură.

Rând pe rând, vasluienii au închinat câte un pahar de vin pentru inginerii proiectanți, pentru muncitori, pentru inspectori, pentru cei 3 președinți pe care i-a avut țara de când au început lucrările. Nu au fost uitate nici cârtițele Varvara și Parascheva, apoi s-a trecut la personalul auxiliar.

S-a băut o bărdacă și s-a auzit un chiot răsunător când s-a închinat pentru moșuleții de la Scorseze Security și s-a ținut și un minut de reculegere pentru suferințele celor din Drumul Taberei. Vasluienii nu sunt deloc triști că la ei în comună nu e nici apă, nici asfalt, nici dispensar și nici învățător la școală: ”Important e că în sfârșit avem ceva concret pentru care putem să bem”.

Vasluienii recunosc însă că au mai băut de câteva ori, când s-a mai anunțat în mod mincinos că se deschide metroul: ”Sorry, chiar am crezut”, spun vasluienii.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
16 septembrie 2020 16:09
Citește mai mult despre: Drumul Taberei metrou Vaslui

Alte articole

Vezi mai mult