Vântul puternic a smuls utilajele din Pasajul Piaţa Sudului: construcţia trebuie reluată de la zero

Vântul puternic din București a făcut multe nenorociri dar nici una atât de mare ca cea din zona pasajului Piața Sudului. Toate utilajele din șantier, macarale, buldozere, chiar și lopețile, au fost luate de vânt și duse atât de departe încât nimeni nu le mai poate găsi.

„Dezastrul va întârzia construcția lucrării cu cel puțin trei ani de zile”, a declarat șeful de șantier, Constantin Popovici. „Nu putem cumpăra utilaje noi până nu facem un studiu de fezabilitate pentru a afla dacă este, într-adevăr, nevoie de utilaje pentru a finaliza lucrarea”, a mai spus acesta.

Deși vântul a bătut cu putere spre sud, atingând în anumite momente chiar și 180 de kilometri la oră, taximetriștrii din fața mall-ului au rămas neclintiți, motivând că nu au cursă în acea zonă. „Sunt aici de 16 ore, n-am primit nici o comandă, că toți vor să meargă în altă parte. A bătut vântul spre Berceni, dar eu am treabă la Eroilor, așa că aștept să bată în direcția aia să mă retrag acasă”, a explicat un taximetrist.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
15 noiembrie 2016 12:11

Alte articole

Vezi mai mult