Vânzările de marijuana au scăzut, după ce s-a zvonit că e drog de săraci, fumat de jurnalişti

Tot mai mulți români evită să-și mai asocieze imaginea cu drogul marijuana, după ce doi jurnaliști ar fi fost văzuți fumând acest drog. Vârzările sunt la un minim istoric și traficanții se roagă de tine pe stradă să iei măcar un cui. Românii, popor mândru și ambițios, consideră acum că marijuana e un drog de săraci și intenționează să treacă pe alte droguri, mai de calitate.

”Decât să trag marijuana asta de săraci, mai bine pun ban pe ban și îmi iau și eu un gram de cocaină, ca oamenii. Să știu că mănânc doar cartofi fierți și tot îmi iau! Sau mă combin cu colegii de birou, să ne luăm la salariu măcar 2-3 grame de metamfetamină, la comun”, spune Patrick Popescu, corporatist.

”După ce am auzit că niște jurnaliști au fumat marijuana, am decis să emigrez. Păi dacă și eu fumez marijuana, înseamnă că sunt la aceași nivel de sărăcie cu ei? Am văzut chiar și adolescenți fumând iarbă. Păi ăia abia au bani de o pungă de snacksuri!”, declară Marian Coltea, din Berceni, care a decis să se mute la Manchester și să treacă la heroină injectabilă, ca să nu-l creadă lumea jurnalist.

Scris de Ionut
16 octombrie 2018 08:10
Citește mai mult despre: droguri jurnalisti marijuana

Alte articole

Vezi mai mult