Vapor cu petarde din China, confiscat de copii deghizaţi în inspectori ANAF

Un incident fără precedent cu explozibili din Orient a avut loc în portul Constanţa în această dimineaţă! Un vapor care transporta 700 de tone de petarde şi artificii din China a fost confiscat de patru copii deghizaţi în inspectori ANAF.

„Cei patru copii, cel mai probabil ştrengari sau pezevenghi, s-au dat drept doi inspectori ANAF. Ca să pară adulţi, s-au urcat unul pe umerii celuilalt, şi ca să pară inspectori ANAF s-au îmbrăcat în două parpalace inscripţionate Antifraudă”, spune şeful Vămii portuare, Marcel Vameşu, cel mai probabil alcătuit şi el din doi copii într-un parpalac, pentru că are vocea cam piţigăiată.

Comandantul vasului care transforma petarde, Chung Xiaobong, spune că s-a temut să nu fie arestat şi a cedat benevol toată încărcătura. „Mi-am dat seama că domnii de la ANAF erau câte doi într-un palton, dar nu mi s-a părut ciudat, noi în China aşa învăţăm la şcoală, că românii sunt mici de înălţime”, a declarat acesta.

În prezent nu se ştie mai mult despre cei patru copii care au încărcat cele 700 de tone de petarde într-o tărăboanţă şi s-au făcut dispăruţi, dar autorităţile au suspiciunea că în momentul de faţă sunt efectiv cei mai şmecheri din blocul lor şi poate din întregul cartier.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Vasile
29 noiembrie 2021 12:30
Citește mai mult despre: china copii parpalac petarde port

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult