Vapor cu petarde din China, confiscat de copii deghizaţi în inspectori ANAF

Un incident fără precedent cu explozibili din Orient a avut loc în portul Constanţa în această dimineaţă! Un vapor care transporta 700 de tone de petarde şi artificii din China a fost confiscat de patru copii deghizaţi în inspectori ANAF.

„Cei patru copii, cel mai probabil ştrengari sau pezevenghi, s-au dat drept doi inspectori ANAF. Ca să pară adulţi, s-au urcat unul pe umerii celuilalt, şi ca să pară inspectori ANAF s-au îmbrăcat în două parpalace inscripţionate Antifraudă”, spune şeful Vămii portuare, Marcel Vameşu, cel mai probabil alcătuit şi el din doi copii într-un parpalac, pentru că are vocea cam piţigăiată.

Comandantul vasului care transforma petarde, Chung Xiaobong, spune că s-a temut să nu fie arestat şi a cedat benevol toată încărcătura. „Mi-am dat seama că domnii de la ANAF erau câte doi într-un palton, dar nu mi s-a părut ciudat, noi în China aşa învăţăm la şcoală, că românii sunt mici de înălţime”, a declarat acesta.

În prezent nu se ştie mai mult despre cei patru copii care au încărcat cele 700 de tone de petarde într-o tărăboanţă şi s-au făcut dispăruţi, dar autorităţile au suspiciunea că în momentul de faţă sunt efectiv cei mai şmecheri din blocul lor şi poate din întregul cartier.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
29 noiembrie 2021 12:30
Citește mai mult despre: china copii parpalac petarde port

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult