Vapor cu porumb din Ucraina, deturnat de mafia pufuleţilor din Băicoi

Piraterie pe Marea Neagră. O navă plină cu porumb ucrainean a fost atacată de o joncă a mafiei pufuleților din Băicoi. După câteva schimburi de focuri, pirații băicoieni au trecut la abordaj, cu săbiile în dinți și au biruit echipajul ucrainean. Vaporul a fost depistat pe râul Ialomița, unde a rămas împotmolit în drumul său spre marea fabrică de pufuleți din Băicoi.

Ucrainenii acuză că e a treia navă cu porumb atacată de mafia pufuleților din Băicoi, controlată de Vito Pufulone. Sustras de pe nave, porumbul își pierde urma și ajunge expandat, prăjit și sărat în pungi pe rafturi, iar cererea e mare: ”O navă plină cu porumb abia ajunge pentru vânzările de pufuleți de la un singur chioșc din București, într-o zi”.

Pentru stoparea jafului, ucrainenii cer sancțiuni asupra pufuleților, dar s-au lovit mereu de refuzul autorităților: ”În timpul unor discuții, ambasadorul român mânca pufuleți. E clar că e în cârdășie cu mafia pufuleților!”, spun ucrainenii. Ambasadorul însă se scuză, spunând că începuse să mănânce pufuleții în mașină: ”Știți foarte bine că e imposibil să te oprești”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
5 august 2022 13:21
Citește mai mult despre: Băicoi pirați porumb pufuleți ucraina vapor

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult