Vârf istoric pentru economiile românilor, că anul ăsta n-au fost la nicio nuntă

2020 va fi cu siguranță unul istoric pentru români, mai ales în privința finanțelor. Pandemia a fost mană cerească pentru cele mai multe familii din România, care n-au mers la nicio nuntă și au economisit enorm începând din martie. Nici vacanțele n-au fost cine știe ce anul acesta, la fel și weekendurile cu citybreak prin Italia, deci teancurile de bani s-au înălțat și mai mult, afirmă românii.

Romnii spun că alt teanc de bani a fost adunat pentru că nu și-au cumpărat nici haine, că au lucrat mai mult de acasă și așa n-ai nevoie de pantaloni, ci doar de pijamale și eventual dacă ai o ședință pe Zoom îți pui o cămașă și maxim o cravată, dacă ai vreun pitch mai important.

Mulți bani s-au adunat din eliminarea ieșitului în oraș ”Am descoperit că dacă îți faci un burger acasă te costă cam 8 lei, nu 34 lei cât e la o terasă în București. Și cartofii prăjiți nici nu i-am pus, că mă costă 3 lei kilogramul”, spune Marian din Berceni. La fel, românii care nu prea au ieșit anul ăsta în oraș au constatat că o bere la supermarket e 3 lei, și la terasă ar fi dat 14 lei, sau 16 lei. ”Faceți diferența”, spune Marian, care și-a pus bookmark la site-ul unei bănci din Elveția.

A apărut o bere mai bună decât TNR: bere TNR cu 30% reducere.

Scris de Ionut
29 noiembrie 2020 12:19
Citește mai mult despre: bani nuntă

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult