Vaslui devine capitala tineretului. Au avut dosar beton, cu topor în țiplă

Consiliul Județean Vaslui și Consiliul Local Vaslui vor încheia un parteneriat în vederea susținerii participării municipiului Vaslui la depunerea candidaturii pentru dobândirea titlului de „Capitală a tineretului din România” în anul 2024. Dosarul prezentat de vasluieni a fost deja declarat câștigător întrucât avea un topor foarte ascuțit în țiplă.

„Oamenii din Vaslui au fost foarte persuasivi dacă-mi permiteți termenul”, a explicat șeful comitetului de acordare a titlului de capitală a tineretului în timp ce-și mângâia pansamentul de la cap cu mâna la care încă mai avea degete. „Sperăm să fie un eveniment de succes”, a mai adăugat acesta.

Orașul câștigător are dreptul de a găzdui Summit-ul Tinerilor, cel mai important eveniment de celebrare, dezbatere și decizie al mișcării de tineret din România. De asemenea, câștigătorul va găzdui ediția din 2024 a Galei Tineretului din România. Totodată vor mai exista și alte metode de spart bani publici aiurea ce vor fi anunțate pe măsură ce se definitivează calendarul.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
2 iunie 2022 13:00
Citește mai mult despre: tineret topor Vaslui

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult