O statistică interesantă arată că Vaslui este județul cu cea mai mică medie de înălțime, nu doar din România, ci din întreaga lume. Motivul este unul surprinzător, pentru cine nu a auzit de Vaslui: băutura în exces.betivi_vaslui.jpg

„Știm cu toții că alcoolul consumat în cantități industriale poate afecta creșterea în înălțime. Vasluienii au dus acest lucru la un alt nivel: ei beau atât de mult, încât în 90% din timp stau întinși pe jos, scăzând considerabil media de înălțime”, spune cercetătorul Decebal Popescu.

„Mai mult, unii dintre ei cad în șanțuri, așadar avem de-a face și cu înălțimi negative. Săptămâna trecută am descoperit într-o canalizare un vasluian de minus 1,75 înălțime, un nou record”, a mai adăugat acesta.

Vasluienii nu dețin recordul doar la înălțime, ci și la lungimea penisului. „Pentru că cei mai mulți cad cu fața în jos, este imposibil să măsurăm, așa că suntem nevoiți să punem zero în dreptul lungimii”, a mai declarat Decebal Popescu.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Luchian | Wednesday, 01.01.2020 10:06 Social

National Cinematografic