Fenomene meteorologice extreme și în estul țării. Și de data aceasta putem găsi drept cauză încălzirea globală pentru devastările făcute de urganul Vasile. Pe fondul unui cer senin și însorit, Vasile s-a încălzit puternic și a intrat în birtul din Dragomirești, Vaslui, pentru a se întâlni cu un front atmosferic mai rece. 

uraganul vasile.jpg

Directorul unității de alimentație publică i-a pus în vedere d-lui Vasile că de la 1 septembrie nu se mai plătește pe datorie întrucât vin banii de la cules, lucru ce l-a transformat pe vasile într-un ciclon turbionar ce s-a îndreptat cu viteză în direcția vest. 

În drum spre sudul localității, Vasile a mai fost refuzat și la non-stop și și la celălalt birt, aceaste evenimente accelerând masa de aer și alte substanțe. În trei ore ciclonul Vasile s-a transformat în uragan și a distrus în calea sa trei case, din care una proprie, două podețe și câteva cuști de găini, provocând astfel însemnate pagube materiale și morale.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Thursday, 07.09.2017 15:34 Social

National Cinematografic