Vasluienii au trimis o iscoadă ca să afle ce mai e nou pe la București

Polițiștii din sectorul 1 al Capitalei au arestat un individ suspect care stătea la pândă undeva în Pădurea Băneasa. Atunci când polițiștii au ajuns la fața locului, individul era cocoțat într-un stejar bătrân, de unde trăgea cu ochiul spre DN1. Convins că nu îl vede nimeni, vasluianul își nota ceva pe un răboj, în timp ce calul său îl aştepta discret, legat de creanga unui paltin gros.

Atunci când oamenii legii l-au somat să coboare din copac, vasluianul s-a făcut că nu aude şi s-a acoperit bine cu frunze. Văzând că poliţiştii tot nu pleacă, el a încercat apoi să îi inducă în eroare imitând mierla, pițigoiul și alte câteva animale sălbatice. Oamenii legii au reuşit să-l dea jos doar după ce i-au ameninţat calul. Conform poliţiştilor, în momentul arestării individul avea asupra lui un boț de mămăligă, o praștie și un răboj pe care desenase câteva autoturisme.

Iscoada vasluienilor a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând să fie eliberată în aceeaşi zi cu calul. „Nu e prima dată când Vasluiul trimite iscoade la București”, ne spune poliţistul care s-a ocupat de arestare. „Nu suntem siguri ce anume urmăresc vasluienii, dar se pare că vor să afle secretul focului.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
13 iulie 2012 09:07

Alte articole

Vezi mai mult