Vasluienii cer pedeapsa cu moartea! „Violatorii au turnat țuica pe victimă, în loc să o bea!”

Procesul celor 7 violatori din Vaslui a luat o turnură neașteptată. Mii de vasluieni au cerut ca violatorii să fie trași pe roată pentru că au risipit „Zeama lui Dumnezeu” ca să își trezească victima din leșin, în loc să o consume, așa cum a fost rânduit.

„Pentru jeguri din astea nu poți să ai milă! Cum să risipești?!” s-a revoltat Ghiocel Asimionesei, un drojdier vasluian din fața Tribunalului Județean. „Vom respecta tradiția strămoșească. Mizerabilii ăștia îmi aduc aminte de incidentul de la scânduri, când l-am prins pe unul că își turna țuica pe rană, după ce își tăiase degetele în joagăr. Drept pedeapsă, am băut toți whisky răcit cu degetele lui, pe care încerca să le ascundă în congelator. Iar apoi l-am tras pe roată.”

În fața instanței, cei șapte acuzați s-au apărat spunând că la data violului, cât și la data procesului, erau în exercițiul funcțiunii: purtau uniforme oficale de violatori, cămăși albastre cu motiv floral, așa că victima ar fi trebuit să coopereze.

Mai mulți recidiviști vasluieni aflați la Poarta Albă au promis că îi vor învăța pe cei șapte respectul față de alcool. Ei promit să îi învețe pe violatori cum să se trezească din actul sexual anal care-i așteaptă cu țuică de electrod, trecută prin rinichi.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Mihai
15 august 2015 01:08
Citește mai mult despre: Vaslui

Alte articole

Vezi mai mult