Vasluienii, lecție de spirit civic la adresa teleormănenilor: ”Ponta trebuia așteptat cu toporul!”

Teleormănenii sunt, într-adevăr, cei mai înapoiați români! O demonstrează faptul că până și vasluienii au ajuns să le dea lecții de spirit civic. Modul în care Victor Ponta a fost primit de sinistrații din Teleorman efectiv i-a scos din sărite de vasluieni.

”Să știi că vine Ponta la tine în bătătură și să nu pui tu mâna pe topor, să-l aștepți cum se cuvine, e de neînțeles”, acuză vasluianul Ghiocel Asimionesei. ”Ba chiar două topoare, dacă tot era și Dragnea cu el. Ca să nu mai zic că teleormănenii stăteau ca boii, în curtea caselor, nu în birt, unde îi este locul unui sinistrat care se respectă.”

Vasluienii spun că aia așteaptă să fie și ei inundați, în speranța că vor fi la rîndul lor vizitați de Ponta, pentru a-i arăta premierului cât de bine mânuiesc toporul când atacă cu el politicieni. ”Dacă vine la noi, se întoarce pe bucăți la București, să vadă și teleormănenii ce înseamnă spirit civic”, promite Ghiocel Asimionesei, în timp ce își ascute plin de speranță toporul.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
23 aprilie 2014 10:04

Alte articole

Vezi mai mult